Jeg har i mange år i det små udbudt clairvoyante læsninger, hvor jeg bruger min intuition til at rådgive eller til at hjælpe mennesker med at sætte ord på udfordringer og blive mere klar over, hvad der er deres forhindring lige nu og hvad de har brug for for at tage det næste positive skridt på deres vej.

Jeg har hele tiden haft meget glade og tilfredse klienter. Men jeg har været meget usikker på, om jeg selv trives i 1:1 konsultationer. Dette er nok primært fordi for hidtil har investeret ekstremt meget tid og energi i hver klient, og har udbudt meget komplekse sessioner, hvor jeg først har en samtale med klienten. Herefter arbejder jeg alene i 2-4 timer, hvor jeg får/ser alle de informationer, jeg skal videregiver. Dette skrev jeg ned, hvorefter jeg havde en samtale på 1-1,5 time med klienten igen.

Disse sessioner er meget grundige og udtømmende og klienterne er meget glade for dem. Og fordi jeg noget af tiden arbejder helt alene – uden klienten er med, så sikrer jeg, at jeg mærker mere rent, da jeg er meget sensitiv for forstyrrelser.

Disse sessioner tog jeg kun en times løn for. Det drænede ærligt talt min energibalance helt tosset og var ikke energimæssigt eller økonomisk rentabelt i forhold til at tage så meget tid og energi fra min familie og især fordi jeg ikke havde energi til tilstrækkeligt antal sessioner, da jeg havde brug for lang pause efter hver session. Jeg lægger derfor denne type sessioner på hylden, med mindre en person specifikt ønsker disse sessioner. Men i så fald koster de 1800 kr.

Min nye type online eller offline sessioner om enten dig (eller dit barn)

I stedet tilbyder jeg derfor nu en type sessioner, som kan varer max 1,5 time i alt.

Vi mødes enten fysisk i min klinik eller online.

Vi har en samtale, hvor især du fortæller om, hvad din udfordringer er lige nu, hvor du gerne vil hen, hvad du oplever som dine forhindringer og ikke mindst hvad du ønsker at tage med dig fra vores session.

Igennem samtalen sanser jeg, hvor der er behov for at spørge mere ind eller komme med inputs til din situation og dine tanker. Jeg guider dig i samtalen til at navigere i dine egne tanker og sansninger. Det kan ofte være svært at navigere i sine egne sansninger, fordi personlige traumer og stress slører din egen styrke og dit eget klarsyn.

Jeg vil, hvis du ønsker det gennem samtalen ind imellem – af flere gange – gå lidt i mig selv og lukke øjne og være stille et øjeblik og herefter fortælle de ting, der viser sig for mig og de ting jeg sanser. Herefter fortsætter vi samtalen, indtil jeg igen får et nyt input.

For disse sessioner tager jeg 600 kr.

I anledning af den nye type sessioner får du dog 10 % rabat hvis booker en session, som afholdes i marts eller april 2023. Er du interesseret i en session, der vedrører dit barn, så læs videre efter nedenstående booking informationer.

Book ved at sende en mail til lizandrapultz@hotmail.com eller skriv til mig i messenger (Lizandra Pultz)

(Især messenger er god, hvis jeg skulle overse din mail eller den skulle komme i spam-filteret.)

I din henvendelse skal du skrive følgende:

1. Navn

2. Hvilken udfordring du står i.

3. Hvilke aspekter, du har brug for rådgivning til.

4. Hvad du ønsker at tage med dig fra vores session

5. Skriv 2-3 forskellige datoer og tidspunkter, hvor en session kan passe dig. Jeg er fleksibel alle ugens dage, men foretrækker at sessioner starter tidligst kl. 11. og senest kl. 15.00. Jeg vender så tilbage med hvilken af de 2-3 tidspunkter, jeg kan passe det ind (hvis nogen af tidspunkterne passer)

6. Den mail-adresse du ønsker jeg skal bruge til at sende dig et link til vores online videomøde, samt om du foretrækker Zoom, Hangout. Alternativt kan vi foretage videoopkald over Messenger.

7. Hvis det er dit barn, du har brug for en samtale om, så medsend et vellignende foto fra nutiden af dit barn.
(Hvis dit barn er over 12 år skal dit barn have givet samtykke til, at jeg tuner ind på barnet)

MERE om børnekonsultationer

Mange børn har svært ved at sætte ord på, hvad deres problemer skyldes. Enten fordi de ikke ved det, eller fordi de har svært ved at forklare det på en måde så voksne forstår det. Ikke desto mindre er der ALTID en rigtig god grund til alt dit barn gør og føler. Ubehagelige oplevelser, egne eller forældrenes følelser kan komme til udtryk på mange måde i barnet – kan være svære følelser, ubalancerede følelser og reaktioner, manglende glæde eller energi, tics, fysiske udfordringer.

Et barn har aldrig bare en “underlig adfærd” eller “skavank”. Der er altid en god grund. Jeg hjælper mennesker med at finde nøglen til at navigere i de udfordringer de står i lige nu, så det bliver nemmere at finde en løsning og komme videre.

Mine konsultationer er for at hjælpe børnene, men det er forældrene, der deltager i sessionen. På den måde undgår barnet at skulle involveres, hvilket især er en fordel, for et yngre barn eller et ældre barn med særlige udfordringer, som gør det har svært ved at kommunikere.

Jeg stiller kun ind på dine egne børn. Er de over 12 år skal børnene give dig samtykke til konsultationen. Og er barnet over 18 vil jeg gerne bede om skriftligt samtykke fra barnet. Barnet kan evt. skrive en besked til mig, eller du kan tage et billede af samtykkeerklæring, som I selv udfærdiger.
Jeg har ingen mulighed for at kontrollere dette, men kan kun kraftigt opfordre til dette og stole på at dette bliver gjort. Afhængigt af dit barns personlighed vil jeg også opfordre til at fortælle/bede barnet om samtykke, selvom det er yngre, hvis du føler det ville være rart for barnet og hvis du fornemmer barnet kunne føle sig grænseoverskredet, hvis det ikke er blevet spurgt. Det er noget du som forælder bedst kan vurdere, om dit barn har brug for. Jeg stoler på, du har styr på dette inden samtalen.

Hvad du kan forvente:

  • Jeg kan generelt ikke styre, hvad der kommer igennem
  • Jeg stoler dog på, at der kun kommer det igennem, som er til gavn for dig og dit barn
  • Børns problemer hænger meget ofte sammen med ting, som forældrene bærer på, så forbered dig på, at det kan komme til at handle om andre end dit barn, selvom det stadig er dit barn det handler om, så er det der hjælper dit barn måske relateret til dig eller den anden forælder.

Bedste hilsner

Mama Løvehjerte – Lizandra

Klik på billedet eller HER.